Your Cart

1. slovenska spletna trgovina z vrhunsko ponudbo zorjenih steakov!

Steak skica

Vrhunska kvaliteta

Kot strastni mesojedci
prisegamo le na najboljše!

Globus skica

Raznolika ponudba

Lokalni in tuji
preverjeni dobavitelji.

Govedo skica

Lastna zorilnica

Sami zorimo meso
le iz zdrave reje.

Paket skica

Vakuumsko pakiranje

Lastna dostava v hlajenem
vakuumskem pakiranju.

Stari Pisker kvaliteta

Marko P.

Dober kilogram težak primerek (Porterhouse) je bil eden najboljših kosov mesa, ki sem ga kdaj jedel. Še posebej pljučni del je bil izjemno okusen. Čestitam za izbor! Ne vem ali je bil zelo poseben in bogat okus posledica prehrane živali, ali tega, da gre za vola iz Portugalske ampak za moj okus se le redko kateri klasičen steak lahko primerja z njim. Čista petka!

Anže S.

That's one of the best Restaurants I have ever been in my life. I travel a lot and had the luck to visit nearly 60 countries already. The food...it’s 23/10!! Their steaks are best thing I ever put in my mouth!

Blaž L.

When it comes to meat there are just no words - it's perfect.Nice asortment of beef made to perfection. And deserts... so good but usually so little space left for it

Recepti

  • 45 Min
  • 3/5

Flat Iron steak tacos

Steak položite v posodo z marinado. Pri tem bodite pozorni, da je res vsak centimeter steaka dobro polit. Mariniran steak nato postavite v hladilnik za 2 do 8 ur.

  • 45 Min
  • 3/5

Ned Kelly steak v ponvi z lovsko gobovo omako in tartufi

Ned Kelly steak lahko pripravite tudi v ponvi, npr. z lovsko gobovo omako in tartufi, flambirano. Verjemite, to je jed za bogove.

  • 30 Min
  • 2/5

Tatarec s slanino lardo mangalice

Tatarski biftek je zelo znana hladna jed iz surovega govejega mesa. Kot priboljšek je nepogrešljiv ob raznih zabavah, še posebej novoletnih. 

Waagyu minute steak s prepeličjim jajcem in tartufi
  • 30 Min
  • 2/5

Wagyu minute steak s prepeličjim jajcem in tartufi

Pripravite si neverjetno okusen Wagyu minute steak v kombinaciji s tartufi in prepeličjim jajcem.

Družabna omrežja

Ali ste vedeli, da v Starem piskru sami zorimo vrhunske steake po suhem, mokrem in kombiniranem postopku staranja mesa?

Sledite nam in bodite del kulinaričnega gibanja.

E-obvestila

Ste ljubitelj steakov, rebrc, burgerjev in BBQ piknikov? Potem je ta email lista kot nalašč za vas, pridružite se nam v kulinaričnem potovanju.

Vpišite vaš email naslov ter ime. Občasno vam bomo poslali obvestila, ki vas zanimajo.