Shopping Cart

1. slovenska spletna trgovina z vrhunsko ponudbo zorjenih steakov!

Steak skica

Vrhunska kvaliteta

Kot strastni mesojedci
prisegamo le na najboljše!

Globus skica

Raznolika ponudba

Lokalni in tuji
preverjeni dobavitelji.

Govedo skica

Lastna zorilnica

Sami zorimo meso
le iz zdrave reje.

Paket skica

Vakuumsko pakiranje

Lastna dostava v hlajenem
vakuumskem pakiranju.

Stari Pisker kvaliteta

Igor P.

The food...it’s 23/10!! Their steaks are best thing I ever put in my mouth! Their burgers (and everything else) is also jaw-dropping!

Marcel R.

That's one of the best Restaurants I have ever been in my life. I travel a lot and had the luck to visit nearly 60 countries already.

Blaž L.

When it comes to meat there are just no words - it's perfect. Nice asortment of beef made to perfection. And deserts... so good but usually so little space left for it

Recepti

  • 30 Min
  • 3/5

Wagyu steak na žaru

Zaradi maščobne marmoriranosti mesa je ta steak izjemno okusen in sočen. Potrebuje samo grobo morsko sol in žar.

  • 15 Min
  • 1/5

Mariniran Tri-tip steak na žaru

Priporočamo predhodno marinacijo v vinu in česnu, 6-12 pred peko pa lahko dodate tudi nekaj sojine omake.

Hanger steak v ponvi z Bagna Cauda omako
  • 45 Min
  • 3/5

Hanger steak v ponvi z omako Bagna Cauda

Sočen hanger steak pečen v ponvi in okusni omaki imenovani Bagna Cauda. K aromatičnemiu okusu pripomorejo inčuni.

  • 45 Min
  • 4/5

Tri-tip steak na način rotesierre (raženj)

Za ta recept potrebujete vrtljiv raženj. Tako to počnejo v Braziliji, ko steak obrezujejo kar sproti med peko. Priporočamo stopnjo medium.

Družabna omrežja

Ali ste vedeli, da v Starem piskru sami zorimo vrhunske steake po suhem, mokrem in kombiniranem postopku staranja mesa?

Sledite nam in bodite del kulinaričnega gibanja.

E-obvestila

Ste ljubitelj steakov, rebrc, burgerjev in BBQ piknikov? Potem je ta email lista kot nalašč za vas, pridružite se nam v kulinaričnem potovanju.

Vpišite vaš email naslov ter ime. Občasno vam bomo poslali obvestila, ki vas zanimajo.