Your Cart

1. slovenska spletna trgovina z vrhunsko ponudbo zorjenih steakov!

Dušena svinjska rebrca (na sopari)

Dušena rebrca (Baby Back Ribs) na sopari. K tej jedi se odlično prileže riž in zelenjava.

  • 45 Min
  • 3/5
  • 4

Sestavine

Navodila

Rebrca narežite na 3 cm. V posodi jih začinite s pasto črnega fižola, sirupom, sojo in sezamovim oljem. Tako začinjene pustite počivati 20 minut. Potem rebrca posipajte s škrobom in dodajte žlico vode. Vse skupaj z roko dobro premešajte, da dobite lepljivo omako.

Zmes razporedite na krožnik, priporočljivo je v samo eno plast. Medtem v vok ali drugo posodo cikcakasto postavite kitajske jedilne paličice, tako da naredite rešetko, na katero boste postavili krožnik z rebrci. Nalijte vodo, vendar ne višje kot do višine paličic. Ko zavre, položite krožnik v vok ali predelno posodo in prekrijte s pokrovko ali aluminijasto folijo. Tako pokrito dušite 15–20 minut. Na koncu jih potresite s sezamom in narezanim čilijem ter porom.

K tej jedi lahko postrežete riž in zelenjavo.

Opozorilo: Ne dovolj pečeno meso in druga živila uživate na lastno odločitev ter odgovornost.

Steak skica

Vrhunska kvaliteta

Kot strastni mesojedci
prisegamo le na najboljše!

Globus skica

Raznolika ponudba

Lokalni in tuji
preverjeni dobavitelji.

Govedo skica

Lastna zorilnica

Sami zorimo meso
le iz zdrave reje.

Paket skica

Vakuumsko pakiranje

Lastna dostava v hlajenem
vakuumskem pakiranju.