1. slovenska spletna trgovina z vrhunsko ponudbo zorjenih steakov!

Flat iron steak solatni krožnik z balzamičnim kisom

Steak postrezite na solati, po vrhu dodajte paradižnik, avokado, redkvico in sir. Potresite brusnice ter prelijte s prelivom.

  • 45 Min
  • 1/5
  • 1

Sestavine

Navodila

Za preliv zmešajte v skodelici prvih šest sestavin. Nato v posodi združite steak in 1/4 vsebine v skodelici ter marinirajte do 8 ur. Preostali preliv pa pokrijte ter do uporabe hranite v hladilniku.

Steak vzemite iz marinade in ga postavite na srednje vroč žar, marinado pa zavrzite. Steak pecite na vsaki strani približno 2-3 minute, za priporočeno stopnjo pečenja »medium rare« mora temperatura sredice steaka doseči 45–50 °C. Steak vedno režite prečno glede na vzdolžna mišična vlakna, pred rezanjem pa ga pustite počivati 10 minut.

Steak postrezite na solati, po vrhu dodajte paradižnik, avokado, redkvico in sir. Potresite brusnice ter prelijte s prelivom.

Galerija

Opozorilo: Ne dovolj pečeno meso in druga živila uživate na lastno odločitev ter odgovornost.

Steak skica

Vrhunska kvaliteta

Kot strastni mesojedci
prisegamo le na najboljše!

Globus skica

Raznolika ponudba

Lokalni in tuji
preverjeni dobavitelji.

Govedo skica

Lastna zorilnica

Sami zorimo meso
le iz zdrave reje.

Paket skica

Vakuumsko pakiranje

Lastna dostava v hlajenem
vakuumskem pakiranju.