Hanger steak

  • Poreklo: Slovenija
  • Način zorenja: Mokro
  • Doba zorenja: 21 dni
  • Šifra: st-hu-001

18,86
13,95/kg

Počisti
Šifra: st-hu-001 Kategorija: Oznaki: ,

Brezplačna dostava za vsa naročila nad 150€

  • Stari Pisker kvaliteta
  • Vakuumsko pakiranje s hlajeno dostavo
Premium Quality

Hanger steak

Hanger steak je poznan tudi kot mesarski steak ali mesarska pljučna. Pri nas je ta steak še neodkrit biser dobrega okusa, kar se tiče govejih steakov, težkih približno 400–700 g, in je precej poceni.
Njegova glavna odlika je dober okus, ni pa najmehkejši. Treba ga je zoriti, da encimi opravijo svoje delo.

Pripravlja se na različne načine, predhodno mariniran ali samo soljen.
V vseh primerih je pomembno, da se ga ne prepeče. Svetujemo rare, medium rare ali medium stopnjo pečenja.
Preden ga boste pekli, ga obvezno 1 uro temperirajte na sobni temperaturi.

Mokro zorjeno, 21 dni

Stari Pisker ocenjuje

Okus:
Zvezdic: 5
Mehkoba:
Zvezdic: 3
Sočnost:
Zvezdic: 3
Več o zorenju mesa in metodah...

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Žival

Mešano

Pasma

Mešano

Prehrana

Mešano

Način zorenja

Mokro

Stanje

Sveže

Pakiranje

Vakuumsko pakiranje v kartonski škatli

Dostava, pakiranje in hramba

Pakiranje: Steaki in ostalo sveže meso je vakuumsko zapakirano v kartonski škatli, ki je pripravljeno za prevoz. Več informacij o pakiranju.

Dostava: Večino naročil dostavimo že v nekaj delovnih dnevih od zabeleženega plačila. Predhodno boste obveščeni o dostavi. V redkih primerih si pridržujemo pravico dostave najkasneje v 7-ih delovnih dneh. Več informacij o dostavi in stroških.

Hramba: Steake in ostalo sveže meso v vakuumski embalaži hranite v hladilniku na temperaturi 0 - 4°C. Rok uporabnosti je 7 dni. Več informacij o hrambi.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Hanger steak”