T-bone steak brez pljučnega fileja

  • Poreklo: Španija
  • Način zorenja: Suho
  • Doba zorenja: 175 dni
  • Šifra: tbs-st-019-1

16,40
39,89/kg

Počisti

Brezplačna dostava za vsa naročila nad 150€

  • Stari Pisker kvaliteta
  • Vakuumsko pakiranje s hlajeno dostavo
Premium Quality

T-bone steak brez pljučnega fileja

T-bone steak je že od nekdaj sinonim za steake in se uvršča med najbolj zaželene in poznane steake po vsem svetu.

Sredinska kost v obliki črke T ni glavni razlog za takšno priljubljenost. Večinski del steaka je iz ledij (strip loin) s svojim značilnim okusom. Velja za zelo okusnega izmed najokusnejših. T-bone steak je primeren za ljubitelje nemastnih steakov. Steak naj bo debel najmanj 3 cm, saj bomo tako po peki lahko uživali v notranji sočnosti in dobrem okusu. T-bone steaki se uvrščajo med najokusnejše steake, kar pa ne pomeni, da so tudi v celoti najmehkejši po svojem mesnem in maščobnem tkivu.

V tem primeru gre za T-bone steak brez pljučnega fileja (meso samo na eni strani kosti). Na voljo pa je tudi klasičen T-bone steak.

Suho zorjeno, 175 dni

Stari Pisker ocenjuje

Okus:
Zvezdic: 5
Mehkoba:
Zvezdic: 4
Sočnost:
Zvezdic: 4
Več o zorenju mesa in metodah...

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Žival

Krava

Pasma

Rubia Gallega ali Frisona

Prehrana

Grass Fed

Pakiranje

Vakuumsko pakiranje v kartonski škatli

Stanje

Sveže

Dostava, pakiranje in hramba

Pakiranje: Steaki in ostalo sveže meso je vakuumsko zapakirano v kartonski škatli, ki je pripravljeno za prevoz. Več informacij o pakiranju.

Dostava: Večino naročil dostavimo že v nekaj delovnih dnevih od zabeleženega plačila. Predhodno boste obveščeni o dostavi. V redkih primerih si pridržujemo pravico dostave najkasneje v 7-ih delovnih dneh. Več informacij o dostavi in stroških.

Hramba: Steake in ostalo sveže meso v vakuumski embalaži hranite v hladilniku na temperaturi 0 - 4°C. Rok uporabnosti je 7 dni. Več informacij o hrambi.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “T-bone steak brez pljučnega fileja”