T-bone steak brez pljučnega fileja

  • Poreklo: Španija
  • Način zorenja: Suho
  • Doba zorenja: 175 dni
  • Šifra: tbs-st-019-1

17,95
39,89/kg

Brezplačna dostava za vsa naročila nad 150€

  • Stari Pisker kvaliteta
  • Vakuumsko pakiranje s hlajeno dostavo
Premium Quality

T-bone steak brez pljučnega fileja

T-bone steak je že od nekdaj sinonim za steake in se uvršča med najbolj zaželene in poznane steake po vsem svetu.

Sredinska kost v obliki črke T ni glavni razlog za takšno priljubljenost. Večinski del steaka je iz ledij (strip loin) s svojim značilnim okusom. Velja za zelo okusnega izmed najokusnejših. T-bone steak je primeren za ljubitelje nemastnih steakov. Steak naj bo debel najmanj 3 cm, saj bomo tako po peki lahko uživali v notranji sočnosti in dobrem okusu. T-bone steaki se uvrščajo med najokusnejše steake, kar pa ne pomeni, da so tudi v celoti najmehkejši po svojem mesnem in maščobnem tkivu.

V tem primeru gre za T-bone steak brez pljučnega fileja (meso samo na eni strani kosti). Na voljo pa je tudi klasičen T-bone steak.

Suho zorjeno, 175 dni

Stari Pisker ocenjuje

Okus:
Zvezdic: 5
Mehkoba:
Zvezdic: 4
Sočnost:
Zvezdic: 4
Več o zorenju mesa in metodah...

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Žival

Krava

Pasma

Rubia Gallega ali Frisona

Prehrana

Grass Fed

Pakiranje

Vakuumsko pakiranje v kartonski škatli

Stanje

Sveže

Način zorenja

Suho

Kat. mesa

I. kategorija

Št. obrata

Rojeno: Španija. Rejeno: Španija. Zaklano: Španija, info o obratu na tel. št. 040 214 470 (Kristijan). Razsekano: Španija, info o obratu na tel. št. 040 214 470 (Kristijan).

Dostava, pakiranje in hramba

Pakiranje: Steaki in ostalo sveže meso je vakuumsko zapakirano v kartonski škatli, ki je pripravljeno za prevoz. Več informacij o pakiranju.

Dostava: Večino naročil dostavimo že v nekaj delovnih dnevih od zabeleženega plačila. Predhodno boste obveščeni o dostavi. V redkih primerih si pridržujemo pravico dostave najkasneje v 7-ih delovnih dneh. Več informacij o dostavi in stroških.

Hramba: Steake in ostalo meso v vakuumski embalaži hranite v hladilniku, pri temperaturi 0-4 ⁰C. Rok uporabnosti je natisnjen na pakiranju. Zamrznjena živila imajo v zamrzovalniku (temperatura -18 ⁰C) priporočen rok uporabe natisnjen na embalaži. Več informacij o hrambi.

Podatki o živilu: Podatki o živilu so na voljo ob dostavi in so skladni z uredbo 14. člena 1169/2011. Zaradi nestabilnih razmer na trgu lahko pride do sprememb pri poreklu artikov. Vse variabilne informacije so vam vedno na voljo na tel. št. 040 214 470 (Kristijan).

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “T-bone steak brez pljučnega fileja”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja