Porterhouse steak – Vaca Gallega, Conjunto mestizo

  • Poreklo: Španija
  • Način zorenja: Suho
  • Doba zorenja: 75 dni
  • Šifra: phs-cm-002

62,30
89,00/kg

Brezplačna dostava za vsa naročila nad 150€

  • Stari Pisker kvaliteta
  • Vakuumsko pakiranje s hlajeno dostavo
Premium Quality

Porterhouse steak – Vaca Gallega, Conjunto mestizo

Meso starih dopitanih krav pasme Vaca Gallega Conjunto Mestizo predstavlja steake najvišje kvalitete v svetovnem merilu, kar se tiče bogatega slatkobno oreščkastega okusa, kar je posledica naravnega okolja Španske Galicije kjer je bila ta žival vzrejena.

Porterhouse steak, zagotovo eden od najokusnejših delov goveda. Ta kos nam postreže s kar dvema različnima deloma goveda, manjšim pljučnim filejem in večjim striploin delom, katera med seboj loči T-kost. Tako imate v tem primeru pred seboj kar dve popolnoma različni mišici, ki se med seboj razlikujeta ne samo po sami teksturi in mehkosti temveč tudi po popolnoma različnem okusu. Mogoče ga je pripraviti na več načinov, od klasičnega žara do ponve, pečice, sous-vide, dimljenje…

Priporočamo stopnjo pečenja “medium rare” oz. največ “medium”

Prikazane fotografije so informativne narave in ni nujno, da v celoti odražajo identičnost z dobavljenim blagom po vaših naročilih.

Suho zorjeno, 75 dni

Stari Pisker ocenjuje

Okus:
Zvezdic: 5
Mehkoba:
Zvezdic: 5
Sočnost:
Zvezdic: 5
Več o zorenju mesa in metodah...

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Žival

Krava

Starost živali

6-14 let

Pasma

Vaca gallega (Conjunto mestizo)

Prehrana

Mešano

Način zorenja

Suho

Pakiranje

Vakuumsko pakiranje v kartonski škatli

Stanje

Sveže

Kat. mesa

I. kategorija

Št. obrata

Rojeno: Galicija Španija. Rejeno: Galicija Španija. Zaklano: Galicija Španija, info o obratu na tel. št. 040 214 470 (Kristijan). Razsekano: Galicija Španija, info o obratu na tel. št. 040 214 470 (Kristijan).

Dostava, pakiranje in hramba

Pakiranje: Steaki in ostalo sveže meso je vakuumsko zapakirano v kartonski škatli, ki je pripravljeno za prevoz. Več informacij o pakiranju.

Dostava: Večino naročil dostavimo že v nekaj delovnih dnevih od zabeleženega plačila. Predhodno boste obveščeni o dostavi. V redkih primerih si pridržujemo pravico dostave najkasneje v 7-ih delovnih dneh. Več informacij o dostavi in stroških.

Hramba: Steake in ostalo meso v vakuumski embalaži hranite v hladilniku, pri temperaturi 0-4 ⁰C. Rok uporabnosti je natisnjen na pakiranju. Zamrznjena živila imajo v zamrzovalniku (temperatura -18 ⁰C) priporočen rok uporabe natisnjen na embalaži. Več informacij o hrambi.

Podatki o živilu: Podatki o živilu so na voljo ob dostavi in so skladni z uredbo 14. člena 1169/2011. Zaradi nestabilnih razmer na trgu lahko pride do sprememb pri poreklu artikov. Vse variabilne informacije so vam vedno na voljo na tel. št. 040 214 470 (Kristijan).

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Porterhouse steak – Vaca Gallega, Conjunto mestizo”