Baby Back Ribs, svinjska rebra – začinjeno in predpečeno

  • Šifra: bbr-re-002

19,11
13,95/kg

Počisti

Brezplačna dostava za vsa naročila nad 150€

  • Stari Pisker kvaliteta
  • Vakuumsko pakiranje s hlajeno dostavo
Premium Quality

Baby Back Ribs, svinjska rebra – začinjeno in predpečeno

Paket vsebuje 6-8 Baby Back Ribs svinjskih reber v skupni teži od 3 do 4 kg.

Vsi mesarji vedo, katero je najboljše svinjsko meso. Gre za križna oz. kare rebrca, ki jih dobimo iz svinjskega hrbta, če mu odstranimo mesni del. Na domačih kolinah so se rebrca od »kremenatlca« vedno skuhala ali popekla za večerjo. To meso je res sladko in zelo okusno. Gre za rebrca iz hrbta, in ne potrebušine. Tako imenovani laks kare je treba odrezati od hrbtnih kosti malo bolj »površno« ob mreni, da ostane na kosteh še malce mesa.

Predpripravljena rebrca lahko preprosto porabite za nadaljnje dimljenje, žar ali pečico. Lahko jih tudi zamrznete in pozneje pravilno odmrznete. Ta rebrca (baby back ribs) je mogoče pripravljati na različne načine in vsi so pravilni, med drugim:

  • pečena na klasičnem žaru,
  • pečena v pečici,
  • toplo dimljena v smokerju,
  • na način sous vide,
  • kuhana na sopari,
  • v voku na azijski način,
  • kot mesni dodatek različnim jedem, npr. zelju, testeninam itd.

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Žival

Svinja

Pasma

Mešano

Prehrana

Mešano

Pakiranje

Kartonska škatla

Stanje

Sveže

Dostava, pakiranje in hramba

Pakiranje: Steaki in ostalo sveže meso je vakuumsko zapakirano v kartonski škatli, ki je pripravljeno za prevoz. Več informacij o pakiranju.

Dostava: Večino naročil dostavimo že v nekaj delovnih dnevih od zabeleženega plačila. Predhodno boste obveščeni o dostavi. V redkih primerih si pridržujemo pravico dostave najkasneje v 7-ih delovnih dneh. Več informacij o dostavi in stroških.

Hramba: Steake in ostalo sveže meso v vakuumski embalaži hranite v hladilniku na temperaturi 0 - 4°C. Rok uporabnosti je 7 dni. Več informacij o hrambi.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Baby Back Ribs, svinjska rebra – začinjeno in predpečeno”