NovoPremium

Wagyu Japan A4, Fullblood, Spodnje pleče/Chuck Short Ribs

  • Poreklo: Japonska
  • Šifra: wjs-csr-005

37,50
150,00/kg

Brezplačna dostava za vsa naročila nad 150€

  • Stari Pisker kvaliteta
  • Vakuumsko pakiranje s hlajeno dostavo
Premium Quality

Wagyu Japan A4, Fullblood, Spodnje pleče/Chuck Short Ribs

Chuck short ribs oz. spodnje pleče, je eden od bolj maščobno marmoriranih kosov govedine. Odlikuje ga neverjetna mehkost in bogat okus s pridihom rahle sladkosti.

Steaki od našega dobavitelja iz Japonske so prejeli prestižno zlato odličje, kot najboljši tovrstni steaki na Svetu!

Prikazane fotografije so informativne narave in ni nujno, da v celoti odražajo identičnost z dobavljenim blagom po vaših naročilih.

Stari Pisker ocenjuje

Stari Pisker ocenjuje

Okus:
Zvezdic: 5
Mehkoba:
Zvezdic: 5
Sočnost:
Zvezdic: 5
Več o zorenju mesa in metodah...

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Pasma

Wagyu

Stanje

Sveže

Pakiranje

Vakuumsko pakiranje v kartonski škatli

Dostava, pakiranje in hramba

Pakiranje: Steaki in ostalo sveže meso je vakuumsko zapakirano v kartonski škatli, ki je pripravljeno za prevoz. Več informacij o pakiranju.

Dostava: Večino naročil dostavimo že v nekaj delovnih dnevih od zabeleženega plačila. Predhodno boste obveščeni o dostavi. V redkih primerih si pridržujemo pravico dostave najkasneje v 7-ih delovnih dneh. Več informacij o dostavi in stroških.

Hramba: Steake in ostalo meso v vakuumski embalaži hranite v hladilniku, pri temperaturi 0-4 ⁰C. Rok uporabnosti je natisnjen na pakiranju. Zamrznjena živila imajo v zamrzovalniku (temperatura -18 ⁰C) priporočen rok uporabe natisnjen na embalaži. Več informacij o hrambi.

Podatki o živilu: Podatki o živilu so na voljo ob dostavi in so skladni z uredbo 14. člena 1169/2011. Zaradi nestabilnih razmer na trgu lahko pride do sprememb pri poreklu artikov. Vse variabilne informacije so vam vedno na voljo na tel. št. 040 214 470 (Kristijan).

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Wagyu Japan A4, Fullblood, Spodnje pleče/Chuck Short Ribs”