1. slovenska spletna trgovina z vrhunsko ponudbo zorjenih steakov!

Wagyu striploin steak z vinsko omako in šparglji

Predstavljamo vam odličen recept za Wagyu striploin steak z vinsko omako in šparglji, meso goveda Wagyu se po kvaliteti in okusu uvršča v sam svetovni vrh.

  • 30 Min
  • 3/5
  • 1-2

Sestavine

Navodila

Steak pred peko 1 uro temperirajte na sobni temperaturi. Pecite ga na močni žerjavici, po principu 1 cm debeline steaka pomeni 1 minuta peke na vsaki strani. Po peki ne pozabite na počivanje mesa, polovico časa kolikor se je pekel. Režite ga pravokotno na smer vzdolžnih mišičnih vlaken, v nasprotnem primeru bo meso težko zvečljivo.

Šparglje pred pripravo dobro operite, po potrebi tudi olupite in odrežite oleseneli del. Med peko na zmerni vročini jih rahlo premažite z olivnim oljem in solite.
Vinsko omako pripravite po receptu na steakshop.si.

Galerija

Opozorilo: Ne dovolj pečeno meso in druga živila uživate na lastno odločitev ter odgovornost.

Steak skica

Vrhunska kvaliteta

Kot strastni mesojedci
prisegamo le na najboljše!

Globus skica

Raznolika ponudba

Lokalni in tuji
preverjeni dobavitelji.

Govedo skica

Lastna zorilnica

Sami zorimo meso
le iz zdrave reje.

Paket skica

Vakuumsko pakiranje

Lastna dostava v hlajenem
vakuumskem pakiranju.