Štedilnik mora imeti močan plamen – Vok gorilec.
V posodo združite steake, 1 žlico sojine omake in 1 žlico vina. Vse skupaj marinirajte pri sobni temperaturi od 20 minut do 3 ure. Preostalo sojino omako medtem zmešajte s koruznim škrobom ter mešajte, dokler ne nastane kaša. Nato dodajte vino, piščančjo juho, sezamovo olje, sladkor in poper ter posodo dajte na stran. V drugo posodo dodajte papriko in čebulo. V tretjo posodo pa zmešajte česen in ingver.
V wok dodajte žlico olja in segrevajte na močni temperaturi. Dodajte meso in pecite najprej brez mešanja približno 1 minuto, nato pa z mešanjem še dodatno minuto oziroma tako dolgo, da je meso še vedno malce rožnato. Meso preložite v večjo posodo. Wok obrišite s papirnato brisačo ter dodajte žlico olja ter popražite papriko in čebulo, nato pa ju dodajte v posodo k mesu.
Dodajte mešanico česna in ingverja ter med kuhanjem mešajte približno 30 sekund. Nato dodajte še omako in nadaljujte kuhanje in mešanje še slabo minuto oz. dokler se ne zgosti. Prestavite na krožnik in postrezite.