Steak postrezite na solati, po vrhu dodajte paradižnik, avokado, redkvico in sir. Potresite brusnice ter prelijte s prelivom.

Steak postrezite na solati, po vrhu dodajte paradižnik, avokado, redkvico in sir. Potresite brusnice ter prelijte s prelivom.
Za ta recept potrebujete močan plamen, priporočamo vok gorilec ali podobno.
Steak pred peko pokapajte z limoninim sokom in premažite z olivnim oljem. Začinite ga s poprom ter soljo in pustite počivati 10 minut.
Steak položite v posodo z marinado. Pri tem bodite pozorni, da je res vsak centimeter steaka dobro polit. Mariniran steak nato postavite v hladilnik za 2 do 8 ur.
Steak vedno režite prečno na vzdolžna mišična vlakna, saj s tem dosežemo, da je lažje žvečljiv.
Naj vas ne motijo maščobni in drugi delci tkiva, saj je okus božanski. Nastopil je čas za uživanje, Dober tek!
Žar pripravimo na srednje visoko temperaturo cca. 200-250°C. Sobno temperirane steake poškropite z malo olivnega olja, dodaje grobo sol in mleti črni poper.
Kot strastni mesojedci
prisegamo le na najboljše!
Lokalni in tuji
preverjeni dobavitelji.
Sami zorimo meso
le iz zdrave reje.
Lastna dostava v hlajenem
vakuumskem pakiranju.