Recept za pripravo okusnega aljaškega lososa na žaru.

Recept za pripravo okusnega aljaškega lososa na žaru.
Pred vami je nova kombinacija nadgradnje okusov surovega tatarskega biftka in burger polpete iz zorjene govedine ter drugih združljivih dodatkov.
Pred vami je recept, ki bo na vaši zabavi zagotovo poskrbel za stoječe ovacije vaših gostov. Rez, kot je ta je namreč neznansko sočen in okusen, kar je posledica izvrstne marmoriranosti izbranega kosa mesa.
Predstavljamo vam recept za sendvič Brazilec, odličnega okusa z zorjenim flank steakom pečenim na žaru.
Ta burger se s svojimi sestavinami dotika zanimivih okusov kulinarične Španije in je zaradi različnih sestavin tudi zelo okusen.
Pripravite si lahko burger z italijanskim pridihom in okusom v osnovni oz. dopolnjeni verziji.
S tem burgerjem boste razvajali svoje brbončice z dobro kombinacijo okusov. Goveja burger polpeta se nadgradi z okusom pečene mortadele, topljenih sirov in zelenjave.
V kulinariki večkrat velja pravilo “več je manj” in pri tem steaku to še kako velja. Pred peko poskrbite, da bo steak sobne temperature.
Priporočamo predhodno marinacijo v vinu in česnu, 6-12 pred peko pa lahko dodate tudi nekaj sojine omake.
Klasičen žar na sadna drva ali bukovo oglje bo za peko izbranega tomahawk steaka najboljša izbira. Steak narežite na 1 cm široke rezine, dober tek!
Kot strastni mesojedci
prisegamo le na najboljše!
Lokalni in tuji
preverjeni dobavitelji.
Sami zorimo meso
le iz zdrave reje.
Lastna dostava v hlajenem
vakuumskem pakiranju.