Tanke rezine dobrega kruha rahlo popecite na žaru, da dobite hrustljavo skorjo. Dodajte na tanko narezano šalotko, ki jo prekrijete s tanko narezanimi rezinami slanine.

Tanke rezine dobrega kruha rahlo popecite na žaru, da dobite hrustljavo skorjo. Dodajte na tanko narezano šalotko, ki jo prekrijete s tanko narezanimi rezinami slanine.
V ponvi na masti mangalice prepražite rezine slanine na stopnjo hrustljavosti. S stopnjo maščobe ni treba pretiravati, obdržite jo le za 1–2 žlici ter dodajte smetano.
lanino narežite na tanke rezine, in da bo to opravilo lažje, jo ohladite v zamrzovalniku. Hobotnico kuhajte 45–60 minut. Ko je kuhana, jo odcedite in previdno operite.
Na popečeno rezino kakovostnega kruha namažite zaseko lardo mangalice. Dodajte malo mletega čilija, rezine šalotke, svežega čilija ter sveže kalčke kreše oz. drugega žita.
Kruh narežite na približno 1 cm debele rezine. Popecite ga v toasterju ali na ponvici. Slanino lardo narežite na tanke rezine, pred tem jo dobro ohladite.
Karpačo s tartufi in omako gome. Slanino lardo narežite na zelo tanke rezine, najbolje kar na salamoreznici, ter jih razporedite po krožniku.
Kot strastni mesojedci
prisegamo le na najboljše!
Lokalni in tuji
preverjeni dobavitelji.
Sami zorimo meso
le iz zdrave reje.
Lastna dostava v hlajenem
vakuumskem pakiranju.