Mariniran Tri-tip steak predhodno marinirajte od 8-12 ur v hladilniku. Pred pečico priporočamo, da ga na hitro popečete na rešetki, da se naredi skorjica.
Tomahawk steak v pečici
Če imate možnost, Tomahawk steak pecite najprej na žaru, da na obeh straneh hrustljavo zlato zarumeni. To sicer lahko storite tudi v močno razgreti litoželezni ponvi.
Flat Iron steak pečenka v pečici
Naj vas ne motijo maščobni in drugi delci tkiva, saj je okus božanski. Nastopil je čas za uživanje, Dober tek!
Flank steak v pečici
Pečico segrejte na 200 °C stopinj. Pripravite si zmleti česen in peteršilj, saj ju boste potrebovali pri omaki.
Eyeround steak solatni krožnik s kremno wasabi-sir omako
Za pripravo omake dobro premešajte njene sestavine. Steak začinite s soljo in poprom ter ju vtrite v meso.
Eyeround steak na solatnem krožniku s kandiranimi orehi
V kozarcu s pokrovom združite vse sestavine za marinado in jih dobro pretresite, da se zmešajo. Steak dajte v posodo in ga prelijte z marinado.
Eyeround steak na solatnem krožniku z jagodami
Pečico segrejte na 180 °C. Steake začinite z grobo morsko soljo, poprom, česnom v prahu in rjavim sladkorjem.
Eyeround steak s pečeno česnovo omako
Pečico segrejte na 180 °C. S česnovih glav odstranite zunanji olup, vendar strokov ne ločite in ne olupite.
Eyeround steak v pečici (pečenka)
Eyeround steak pečenka iz pečice. Ta jed je bogatega, pestrega okusa ter je odlična za občasne dogodke saj je priprava nekoliko daljša.