Mariniran Tri-tip steak predhodno marinirajte od 8-12 ur v hladilniku. Pred pečico priporočamo, da ga na hitro popečete na rešetki, da se naredi skorjica.

Mariniran Tri-tip steak predhodno marinirajte od 8-12 ur v hladilniku. Pred pečico priporočamo, da ga na hitro popečete na rešetki, da se naredi skorjica.
Če imate možnost, Tomahawk steak pecite najprej na žaru, da na obeh straneh hrustljavo zlato zarumeni. To sicer lahko storite tudi v močno razgreti litoželezni ponvi.
Naj vas ne motijo maščobni in drugi delci tkiva, saj je okus božanski. Nastopil je čas za uživanje, Dober tek!
Pečico segrejte na 200 °C stopinj. Pripravite si zmleti česen in peteršilj, saj ju boste potrebovali pri omaki.
Za pripravo omake dobro premešajte njene sestavine. Steak začinite s soljo in poprom ter ju vtrite v meso.
V kozarcu s pokrovom združite vse sestavine za marinado in jih dobro pretresite, da se zmešajo. Steak dajte v posodo in ga prelijte z marinado.
Pečico segrejte na 180 °C. Steake začinite z grobo morsko soljo, poprom, česnom v prahu in rjavim sladkorjem.
Pečico segrejte na 180 °C. S česnovih glav odstranite zunanji olup, vendar strokov ne ločite in ne olupite.
Eyeround steak pečenka iz pečice. Ta jed je bogatega, pestrega okusa ter je odlična za občasne dogodke saj je priprava nekoliko daljša.
Kot strastni mesojedci
prisegamo le na najboljše!
Lokalni in tuji
preverjeni dobavitelji.
Sami zorimo meso
le iz zdrave reje.
Lastna dostava v hlajenem
vakuumskem pakiranju.