Your Cart

1. slovenska spletna trgovina z vrhunsko ponudbo zorjenih steakov!

Pljučni file na žaru

Pomembno je, da v kosu fileja, ki ga pečete na žaru po klasični metodi, ohranite notranjo sočnost mesa. Priporočamo 200 – 250 g na osebo.

Pljučni file v ponvi z zelišči

Ne pozabite na omako iz ponve in pečen česen. Del česna pretlačite, dodajte precejeno omako iz ponve ter še kaj po lastenm okusu, prevrite in imeli boste še dodatno nadgradnjo okusov pljučnega fileja.

File Wellington

Pljučni file ovit v pršut in listnato testo. S tem receptom boste naredili vtis na še tako zahtevnega gurmana.

Pljučni file v soli

Zelo preprosta priprava fileja v soli in zelo dober rezultat. Če želite okusiti prvobitni okus pljučnega fileja, pečenega brez dodatne maščobe, je ta način pravi za vas.

File Au Poivre

Tradicionalen recept iz francoske kuhinje. Preden začnete uživati v tej dobroti, mora steak počivati vsaj 5 minut. Dober tek!

Carpaccio iz pljučnega fileja

Goveji carpaccio spada v vrh prestižnih govejih jedi, seveda če je pripravljena iz nezamrznjenega fileja, in ne iz drugih govejih mišic, čemur smo žal velikokrat priča.

Steak skica

Vrhunska kvaliteta

Kot strastni mesojedci
prisegamo le na najboljše!

Globus skica

Raznolika ponudba

Lokalni in tuji
preverjeni dobavitelji.

Govedo skica

Lastna zorilnica

Sami zorimo meso
le iz zdrave reje.

Paket skica

Vakuumsko pakiranje

Lastna dostava v hlajenem
vakuumskem pakiranju.