Pomembno je, da v kosu fileja, ki ga pečete na žaru po klasični metodi, ohranite notranjo sočnost mesa. Priporočamo 200 – 250 g na osebo.

Pomembno je, da v kosu fileja, ki ga pečete na žaru po klasični metodi, ohranite notranjo sočnost mesa. Priporočamo 200 – 250 g na osebo.
Ne pozabite na omako iz ponve in pečen česen. Del česna pretlačite, dodajte precejeno omako iz ponve ter še kaj po lastenm okusu, prevrite in imeli boste še dodatno nadgradnjo okusov pljučnega fileja.
Pljučni file ovit v pršut in listnato testo. S tem receptom boste naredili vtis na še tako zahtevnega gurmana.
Zelo preprosta priprava fileja v soli in zelo dober rezultat. Če želite okusiti prvobitni okus pljučnega fileja, pečenega brez dodatne maščobe, je ta način pravi za vas.
Tradicionalen recept iz francoske kuhinje. Preden začnete uživati v tej dobroti, mora steak počivati vsaj 5 minut. Dober tek!
Goveji carpaccio spada v vrh prestižnih govejih jedi, seveda če je pripravljena iz nezamrznjenega fileja, in ne iz drugih govejih mišic, čemur smo žal velikokrat priča.
Kot strastni mesojedci
prisegamo le na najboljše!
Lokalni in tuji
preverjeni dobavitelji.
Sami zorimo meso
le iz zdrave reje.
Lastna dostava v hlajenem
vakuumskem pakiranju.