Your Cart

1. slovenska spletna trgovina z vrhunsko ponudbo zorjenih steakov!

Kratka goveja rebra na žaru po azijsko (Beef Short Ribs)

Korejci so mojstri priprave kratkih govejih reber, sledi jim vsa Azija. Zato ne bo nič narobe, če jim sledimo tudi mi.

  • 30 Min
  • 3/5

Sestavine

Navodila

Korejci so mojstri priprave teh rebrc, sledi jim vsa Azija. Zato ne bo nič narobe, če jim sledimo tudi mi.

Pred peko na žaru je treba kratka goveja rebra marinirati vsaj nekaj ur (3–4). Marinirajte jih v mešanici sojine omake, vode, sladkorja, sezamovega olja, drobno narezanega česna, čebule, ingverja in malo grobega črnega popra.

Na žaru jih popecite največ do stopnje »medium«, še bolje pa je, da ostanete kar pri stopnji »rare«. Torej pecite minuto do minuto in pol na vsaki strani na visoki temperaturi. Na krožniku jim dodajte še narezano zelje čebule z rezinami pekočega čilija in jed je pripravljena. Priporočamo 2-3 rezine na osebo

Galerija

Opozorilo: Ne dovolj pečeno meso in druga živila uživate na lastno odločitev ter odgovornost.

Steak skica

Vrhunska kvaliteta

Kot strastni mesojedci
prisegamo le na najboljše!

Globus skica

Raznolika ponudba

Lokalni in tuji
preverjeni dobavitelji.

Govedo skica

Lastna zorilnica

Sami zorimo meso
le iz zdrave reje.

Paket skica

Vakuumsko pakiranje

Lastna dostava v hlajenem
vakuumskem pakiranju.