Your Cart

1. slovenska spletna trgovina z vrhunsko ponudbo zorjenih steakov!

Kratka goveja rebra v voku ali ponvi po mongolsko (Beef Short Ribs)

Okusna kratka goveja rebra, ki se odlično obnesejo z zelenjavno prilogo ali rižem.

  • 30 Min
  • 3/5

Sestavine

Navodila

Tanke rezine govejih rebrc narežite na 4–5 manjših kosov. Najprej jih v voku ali ponvi popecite na žlici rastlinskega olja tako, kot si želite (2–4 minute). Priporočamo stopnjo pečenja »rare« in »medium rare«.

Nato jim dodajte prevreto mešanico sojine in hoisinove omake, ščepec rjavega sladkorja, drobno narezanega ingverja, česna, čilijeve omake, grobi črni poper in koruzni škrob. Vse skupaj pokuhajte še minuto in jed je pripravljena. Rebrca odstavite z ognja in dodajte še nekaj kapljic sezamovega olja.

Tako pripravljenim kratkim govejim rebrcem dodajte še narezan por ali zeleno mlado čebulo. Izvrstno se dopolnjuje z dušenim rižem in dušenim brokolijem. Priporočamo 2-3 rezine na osebo.

Galerija

Opozorilo: Ne dovolj pečeno meso in druga živila uživate na lastno odločitev ter odgovornost.

Steak skica

Vrhunska kvaliteta

Kot strastni mesojedci
prisegamo le na najboljše!

Globus skica

Raznolika ponudba

Lokalni in tuji
preverjeni dobavitelji.

Govedo skica

Lastna zorilnica

Sami zorimo meso
le iz zdrave reje.

Paket skica

Vakuumsko pakiranje

Lastna dostava v hlajenem
vakuumskem pakiranju.