1. slovenska spletna trgovina z vrhunsko ponudbo zorjenih steakov!

Kruh obložen z lardo slanino

Na popečeno rezino kakovostnega kruha namažite zaseko lardo mangalice. Dodajte malo mletega čilija, rezine šalotke, svežega čilija ter sveže kalčke kreše oz. drugega žita.

Sestavine

Navodila

Na popečeno rezino kakovostnega kruha namažite zaseko lardo mangalice. Dodajte malo mletega čilija, rezine šalotke, svežega čilija ter sveže kalčke kreše oz. drugega žita. Dober tek.

Zaseka lardo iz mangalice Kos sveže slanine lardo je treba najprej skuhati in ga nato ohlajenega narezati na koščke, ki jih nato zmeljete v mesoreznici. Tej masi se doda nastrgan česen, lahko tudi mleta šalotka in sol po potrebi. Vse skupaj dobro premešajte in shranite v primerno posodo.

Na koncu še zalijte s topljeno mastjo mangalice. Tako konzervirano zaseko lahko uporabljate dlje časa, ne da bi se vam pokvarila.

Galerija

Opozorilo: Ne dovolj pečeno meso in druga živila uživate na lastno odločitev ter odgovornost.

Steak skica

Vrhunska kvaliteta

Kot strastni mesojedci
prisegamo le na najboljše!

Globus skica

Raznolika ponudba

Lokalni in tuji
preverjeni dobavitelji.

Govedo skica

Lastna zorilnica

Sami zorimo meso
le iz zdrave reje.

Paket skica

Vakuumsko pakiranje

Lastna dostava v hlajenem
vakuumskem pakiranju.