Shopping Cart

1. slovenska spletna trgovina z vrhunsko ponudbo zorjenih steakov!

Matador steak z omako cafe de Paris

Preden začnete peči na žaru, poskrbite, da je rešetka čista, da izžareva žerjavica močno toploto ter da je bil steak vsaj eno uro ali več sobno temperiran.

Sestavine

Navodila

Preden začnete peči na žaru, poskrbite, da je rešetka čista, da izžareva žerjavica močno toploto ter da je bil steak vsaj eno uro ali več sobno temperiran. Steak osušite in ga po obeh straneh premažite z olivnim oljem. Steak položite poševno na smer vroče rešetke in ga pecite na visoki temperaturi po pravilu 1 cm debeline je 1 minuta na vsaki strani. Steaka ne mažite, dodate mu samo grobo sol. Predlagamo stopnjo pečenja »rare«, »medium rare« ali »medium«. Medtem ko vaš

Matador steak počiva na toplem 5–10 minut, odrežite plošček ali dva vašega izjemnega steak masla »Cafe de Paris«, ki ste ga pripravili že predhodni dan, uporabite pa ga lahko na dva načina:

  • Na rezine narezanega steaka položite rezino masla ali dve, da se stopi in s tem obogati okus steaka.
  • V stopljeno maslo na segret keramični krožnik položite narezane rezine steaka v smislu prvotne oblike. S to kombinacijo se najbolje ujame hrustljavo ocvrt krompirček.

V skledo dajte vse sestavine razen masla in pustite čez noč, da se omaka marinira. Naslednji dan maslo narežite na kocke in ga zmešajte z zeliščno mešanico v mešalniku. Vse skupaj zavijte v plastično folijo, oba konca pa zvijte kot »božični kreker«. Zamrznite, dokler je ne uporabite.

Galerija

Opozorilo: Ne dovolj pečeno meso in druga živila uživate na lastno odločitev ter odgovornost.

Steak skica

Vrhunska kvaliteta

Kot strastni mesojedci
prisegamo le na najboljše!

Globus skica

Raznolika ponudba

Lokalni in tuji
preverjeni dobavitelji.

Govedo skica

Lastna zorilnica

Sami zorimo meso
le iz zdrave reje.

Paket skica

Vakuumsko pakiranje

Lastna dostava v hlajenem
vakuumskem pakiranju.