Your Cart

1. slovenska spletna trgovina z vrhunsko ponudbo zorjenih steakov!

Lardo-slanina

Njoki z omako carbonara in lardom

V ponvi na masti mangalice prepražite rezine slanine na stopnjo hrustljavosti. S stopnjo maščobe ni treba pretiravati, obdržite jo le za 1–2 žlici ter dodajte smetano.

Lardo-slanina

Sestavine

Produkti

Navodila

Njoke skuhajte v vreli vodi in jih ohranite na toplem. V ponvi na masti mangalice prepražite rezine slanine na stopnjo hrustljavosti. S stopnjo maščobe ni treba pretiravati, obdržite jo le za 1–2 žlici ter dodajte smetano. Vse skupaj zavrite na zmerni temperaturi. Omako začinite še s soljo in sveže mletim črnim poprom ter jo kuhajte 2–3 minute, da se malo zgosti. Kuhanim njokom dodajte vrelo omako, hrustljavo slanino in vse sestavine zmešajte. Rumenjak(e) dodajte na sredino serviranja jedi.

Naribajte še sveži sir parmezan. Jedi dodajte sesekljan peteršilj in dober tek.

Galerija

Opozorilo: Ne dovolj pečeno meso in druga živila uživate na lastno odločitev ter odgovornost.

Steak skica

Vrhunska kvaliteta

Kot strastni mesojedci
prisegamo le na najboljše!

Globus skica

Raznolika ponudba

Lokalni in tuji
preverjeni dobavitelji.

Govedo skica

Lastna zorilnica

Sami zorimo meso
le iz zdrave reje.

Paket skica

Vakuumsko pakiranje

Lastna dostava v hlajenem
vakuumskem pakiranju.