Your Cart

1. slovenska spletna trgovina z vrhunsko ponudbo zorjenih steakov!

Omaka čimičuri

Recept za zelo priljubljeno argentinsko omako chimichurri odličnega okusa, ki predstavlja nepogrešljiv dodatek k steaku.

  • 30 Min
  • 2/5
  • 4

Sestavine

Navodila

Še ena znamenita omaka južne amerike. Predvsem izkušenim jedcem steakov nepogrešljiva, ko zadiši po ognju.

Vse sestavine za omako režemo ročno oz sekljamo, NE uporabljamo mikserjev ali blenderjev.

Peteršilj, origano, rožmarin, čili, česen in meto dobro nasekljamo (previdno s peteršiljem in čilijem) in jih premešamo v posodi. Dodamo olivno olje, kis, sol in poper ter dobro premešamo.

Steak pečemo na visoki temperaturi na rešetki, in praviloma obrnemo samo enkrat. Kot povsod, tudi tukaj velja peka 1 cm = 1 minuta na vsaki strani. Po peki ga pustimo 3-4 minute, da se meso spočije in umiri.

Dober tek!

Galerija

Opozorilo: Ne dovolj pečeno meso in druga živila uživate na lastno odločitev ter odgovornost.

Steak skica

Vrhunska kvaliteta

Kot strastni mesojedci
prisegamo le na najboljše!

Globus skica

Raznolika ponudba

Lokalni in tuji
preverjeni dobavitelji.

Govedo skica

Lastna zorilnica

Sami zorimo meso
le iz zdrave reje.

Paket skica

Vakuumsko pakiranje

Lastna dostava v hlajenem
vakuumskem pakiranju.