Shopping Cart

1. slovenska spletna trgovina z vrhunsko ponudbo zorjenih steakov!

Popečeni zeleni šparglji z rezinami slanine lardo in svežim hrenom

Šparglje operite in previdno olupite spodnji del, po potrebi odrežite oleseneli del. Rahlo jih posolite in položite na segret žar ali ponev, v katero ste pokapali par kapljic olja.

  • 30 Min
  • 2/5

Sestavine

Navodila

Šparglje operite in previdno olupite spodnji del, po potrebi odrežite oleseneli del. Rahlo jih posolite in položite na segret žar ali ponev, v katero ste pokapali par kapljic olja. Šparglje popecite, vendar pazite, da so v sredici še al dente.

Slanino narežite na tanke rezine. To si lahko olajšate tako, da slanino pred tem postavite v zamrzovalnik, saj se lažje reže dobro ohlajena. Svež koren hrena olupite in fino naribajte na strgalo. Na krožnik najprej servirajte popečene šparglje, čez katere položite rezine slanine.

Potrosite nariban hren ter začinite s solnim cvetom, poprom in rahlo pokapajte z olivnim oljem. Dober tek.

Galerija

Opozorilo: Ne dovolj pečeno meso in druga živila uživate na lastno odločitev ter odgovornost.

Steak skica

Vrhunska kvaliteta

Kot strastni mesojedci
prisegamo le na najboljše!

Globus skica

Raznolika ponudba

Lokalni in tuji
preverjeni dobavitelji.

Govedo skica

Lastna zorilnica

Sami zorimo meso
le iz zdrave reje.

Paket skica

Vakuumsko pakiranje

Lastna dostava v hlajenem
vakuumskem pakiranju.