Your Cart

1. slovenska spletna trgovina z vrhunsko ponudbo zorjenih steakov!

Sendvič Argentino

Predstavljamo vam recept za pripravo odličnega sendviča Argentino s Striploin steakom in zeliščnim maslom.

  • 30 Min
  • 3/5
  • 1

Sestavine

Navodila

Zeliščno maslo

Maslu dodajte 2 stroka stisnjenega česna, ščepec soli in popra ter vse dobro pretlačite z vilicami. Pred uporabo ga pustite v hladilniku vsaj 1 uro, da se celotna zmes navzame primešanih okusov.

Sendvič Argentino

Sobno temperirane steake na žaru popecite na stopnjo pečenosti »rare« oz. »medium rare« – 1 minuta na vsaki strani na zelo vroči rešetki.
Medtem ko popečen steak počiva na toplem in ste mu dodali plošček zeliščnega masla, popecite na rešetki še rezine rdeče paprike, ki ste jo pred tem malce posolili in nabrizgali z oljem ter balzamičnim kisom. Popecite jih na stopnjo »al dente«. Prepečeno vrhnjo kožico pred uporabo lahko tudi odstranite.

Pred sestavljanjem sendviča slednjega na prerezanih delih hrustljavo zapecite.
Dodajte narezano mešanico zelene solate in rukole ter nato še popečene rezine rdeče paprike. Dodajte na kolobarje narezano svežo čebulo, ki jo lahko po želji tudi malce popečete, preden dodate steak z raztopljenim zeliščnim maslom.
Sledi še dodatek, omaka čimičuri. Svoj sendvič pokrijte z drugo polovico bagete.

Svoj steak lahko popečete na rešetki ali v opekaču še z zunanje strani, ni pa nujno.

Dober tek!

Galerija

Opozorilo: Ne dovolj pečeno meso in druga živila uživate na lastno odločitev ter odgovornost.

Steak skica

Vrhunska kvaliteta

Kot strastni mesojedci
prisegamo le na najboljše!

Globus skica

Raznolika ponudba

Lokalni in tuji
preverjeni dobavitelji.

Govedo skica

Lastna zorilnica

Sami zorimo meso
le iz zdrave reje.

Paket skica

Vakuumsko pakiranje

Lastna dostava v hlajenem
vakuumskem pakiranju.