Your Cart

1. slovenska spletna trgovina z vrhunsko ponudbo zorjenih steakov!

Slanina lardo s kuhano hobotnico, slanim krompirjem in kaviarjem postrvi

lanino narežite na tanke rezine, in da bo to opravilo lažje, jo ohladite v zamrzovalniku. Hobotnico kuhajte 45–60 minut. Ko je kuhana, jo odcedite in previdno operite.

Sestavine

Navodila

Krompir olupite, narežite na kocke ali krhlje ter ga skuhajte v soljeni vodi. Hobotnico operite v hladni vodi in jo zdrgnite z grobo soljo, da se zmehča in odstranijo nečistoče. Spustite jo v hladno vodo, ki ste ji dodali 1 rjavo čebulo, narezano na četrtine. Hobotnico kuhajte 45–60 minut. Ko je kuhana, jo odcedite in previdno operite. Slanino narežite na tanke rezine, in da bo to opravilo lažje, jo ohladite v zamrzovalniku. Kuhan krompir servirajte na krožnik, poleg položite pravkar kuhano hobotnico.

Čez oboje previdno položite rezine slanine, da se počasi stopi. Na koncu okrasite jed s kaviarjem in olivnim oljem. Dober tek.

Galerija

Opozorilo: Ne dovolj pečeno meso in druga živila uživate na lastno odločitev ter odgovornost.

Steak skica

Vrhunska kvaliteta

Kot strastni mesojedci
prisegamo le na najboljše!

Globus skica

Raznolika ponudba

Lokalni in tuji
preverjeni dobavitelji.

Govedo skica

Lastna zorilnica

Sami zorimo meso
le iz zdrave reje.

Paket skica

Vakuumsko pakiranje

Lastna dostava v hlajenem
vakuumskem pakiranju.