Priporočamo souporabo klasičnega žara in elektro ali plinske plošče.
Sobno temperirane burger polpete posolite in pecite na zmerni temperaturi 1–1,5 minute na eni strani. Na drugi strani takoj dodate sir, da se delno stopi.
Hkrati na elektro ali plinski plošči popecite rezine mortadele, skupaj z rezinami mocarele.
Rezine mortadele delno popecite po 2–3 rezine skupaj, po obeh straneh, nato dodajte v sredino rezine mocarele, da se sir delno stopi. Prerezane krušne bombetke popecite na žaru do stopnje hrustljavosti, in ne zažganosti, zato jih pecite na nizki temperaturi.
Na toplo in popečeno površino kruha namažite maslo, nato še majonezni namaz in pokrijte z listom solate.
Dodajte burger polpeto s sirom.
Popečeno mortadelo dodajte v dveh delih, skupaj s topljeno mocarelo. Nato dodajte še list ali dva oprane zelene solate in paradižnik, narezan na kocke ali rezine.
Dober tek!