Club steak si lahko pripravite v ponvi in ga postrežete s klasičnim argentinskim pestom čimičuri.
Sobno temperiran steak v ponvi popečete na nekaj kapljicah olivnega olja. Steak obrnete samo enkrat, s tem pa boste na visoki temperaturi na hitro zlato rjavo steak zapekli na obeh straneh. Če olja niste prežgali, v ponev dodajte 2–3 žlice neslanega masla in nekaj strokov česna, da boste na zmernem ognju club steak pekli še naprej, ga obračali in oblivali s penečim maslom. Pečen steak (»rare« ali »medium rare« ali «medium«) odstranite iz ponve, da na toplem še malo počiva.
V tem času lahko končate omako. Na steak med »počivanjem« dodajte plošček zeliščnega masla, da se v tem času lepo raztopi po površini. Na vroč servirni krožnik dodajte nekaj žlic omake iz ponve in nanjo položite tanke rezine (4–5 mm) club steaka, ki ste ga razrezali prečno na smer vzdolžnih mišičnih vlaken. Na rezine steakov, ki ste ga sestavili skupaj s kostjo v prvotno obliko, nanesete predhodno pripravljeno omako čimičuri. Za prilogo izberite popečene rezine kruha, pečen krompir v foliji s kislo smetano ali zeliščnim maslom.
V srednje veliko skledo dodajte kis, sol, česen, čebulo in jalapeno. Dodajte še sesekljan koriander, peteršilj, origano, olivno olje, kosmiče rdeče paprike in limonino lupinico. Medtem ko pečete steak, naj omaka počiva 10–15 minut. Steak na obeh straneh začinite z grobo soljo in poprom. V litoželezno ponev dodajte 1 žlico segretega olivnega olja. Segrevajte na visoki temperaturi, in ko zaznate dim segretega olja, dodajte steake.
Steake obračajte vsakih 30 sekund približno 4 minute. S tem boste dosegli stopnjo pečenja »medium/medium well« in krasno zlato rjavo barvo.
Steake položite na krožnik ter na vsakega dodajte tanko rezino masla. Krožnike prekrijte s folijo in počakajte 10 minut. Steake postrezite z omako čimičuri, rezinami limone, narezanim hrustljavim kruhom in popečenim krompirjem.