1. slovenska spletna trgovina z vrhunsko ponudbo zorjenih steakov!

Dimljeni Sockeye losos na cedrovi deski z limeto in svežimi zelišči

Pripravite si file divjega lososa v smokerju in uživajte v zdravi hrani odličnega okusa.

Sestavine

Navodila

Smoker segrejemo na 100-120°C, pri čemer uporabljamo les stare češnje.

File lososa previdno osušimo s papirnato brisačko in ga položimo na cedrovo desko, katero smo predhodno namakali vsaj pol ure v vroči vodi.

File začinimo s soljo, poprom, nanj položimo vejice timijana in rožmarina ter vse skupaj rahlo premažemo z olivnim oljem.

Limeto narežemo na 5-7mm debele kolobarje in jih pokončno vstavimo v zareze, katere smo naredili na fileju.

Dimimo ga 45-60 minut.

Galerija

Opozorilo: Ne dovolj pečeno meso in druga živila uživate na lastno odločitev ter odgovornost.

Steak skica

Vrhunska kvaliteta

Kot strastni mesojedci
prisegamo le na najboljše!

Globus skica

Raznolika ponudba

Lokalni in tuji
preverjeni dobavitelji.

Govedo skica

Lastna zorilnica

Sami zorimo meso
le iz zdrave reje.

Paket skica

Vakuumsko pakiranje

Lastna dostava v hlajenem
vakuumskem pakiranju.