Shopping Cart

1. slovenska spletna trgovina z vrhunsko ponudbo zorjenih steakov!

Gaucho steak na žaru

Tokrat si gaucho steak pripravite malo drugače, po špansko, začinjenega s papriko in postreženega z modrim sirovim maslom z brendijem.

  • 60 Min
  • 4/5
  • 2

Sestavine

Glavna jed

Sirovo maslo

Navodila

Tokrat si na žaru gaucho steak pripravite malo drugače, po špansko, začinjenega s papriko in postreženega z modrim sirovim maslom z brendijem.

Sobno temperiran gaucho steak najprej osušite in nato začinite z mešanico paprik in soli. Mariniran steak naj bo na toplem še približno pol ure do eno uro, preden ga začnete peči. Položite ga na vročo rešetko in pecite po pravilu 1 cm debeline steaka je 1 minuta peke na vsako stran.

Pečen steak pustite počivati 5–10 minut na toplem, medtem pa dokončajte omako. Rezine narezanega steaka sestavite na vročem keramičnem krožniku (80 °C), na katerega ste predhodno nanesli tudi sirovo omako. Dober tek!

Galerija

Opozorilo: Ne dovolj pečeno meso in druga živila uživate na lastno odločitev ter odgovornost.

Steak skica

Vrhunska kvaliteta

Kot strastni mesojedci
prisegamo le na najboljše!

Globus skica

Raznolika ponudba

Lokalni in tuji
preverjeni dobavitelji.

Govedo skica

Lastna zorilnica

Sami zorimo meso
le iz zdrave reje.

Paket skica

Vakuumsko pakiranje

Lastna dostava v hlajenem
vakuumskem pakiranju.