Postani #STEAKMAJSTER! Organiziramo izobraževanja in pokušino pravih žar dobrot po celi Sloveniji. Več info...

1. slovenska spletna trgovina z vrhunsko ponudbo zorjenih steakov!

Mariniran Tri-tip steak na žaru

Priporočamo predhodno marinacijo v vinu in česnu, 6-12 pred peko pa lahko dodate tudi nekaj sojine omake.

  • 15 Min
  • 1/5
  • 4

Sestavine

Navodila

Tri-tip steak lahko predhodno marinirate v rdečem vinu in česnu, 6–12 ur pred peko pa mu lahko dodate nekaj sojine omake. Mariniranega pred peko osušite in ga pomažite z olivnim oljem ter ga pecite na zelo vročem žaru (pribl. 250–300 °C). Med pečenjem dodajte mesu grobo morsko sol.

Priporočamo stopnjo pečenja »medium rare« ali »medium«. Medtem ko steak počiva najmanj 5–10 minut, pripravite želene priloge ter ga prečno na smer vzdolžnih mišičnih vlaken poševno razrežite na tanke (4–5 mm) rezine.

Galerija

Opozorilo: Ne dovolj pečeno meso in druga živila uživate na lastno odločitev ter odgovornost.

Steak skica

Vrhunska kvaliteta

Kot strastni mesojedci
prisegamo le na najboljše!

Globus skica

Raznolika ponudba

Lokalni in tuji
preverjeni dobavitelji.

Govedo skica

Lastna zorilnica

Sami zorimo meso
le iz zdrave reje.

Paket skica

Vakuumsko pakiranje

Lastna dostava v hlajenem
vakuumskem pakiranju.