Postani #STEAKMAJSTER! Organiziramo izobraževanja in pokušino pravih žar dobrot po celi Sloveniji. Več info...

1. slovenska spletna trgovina z vrhunsko ponudbo zorjenih steakov!

Mariniran Tri-tip steak v pečici

Mariniran Tri-tip steak predhodno marinirajte od 8-12 ur v hladilniku. Pred pečico priporočamo, da ga na hitro popečete na rešetki, da se naredi skorjica.

  • 30 Min
  • 2/5
  • 4-5

Sestavine

Navodila

Cel kos tri-tip steaka suho marinirajte s spodnjo mešanico in ga 8–12 ur pustite v hladilniku.

Vse navedene dodatne sestavine dobro zmešajte, lahko jih tudi dodatno pretlačite v možnarju in z njimi premažite tri-tip steak na obeh straneh. Meso skupaj z začimbami marinirajte v zaprti plastični vrečki 8–12 ur. Če se odločite za peko v pečici, tri-tip steak na hitro popecite na zelo vroči rešetki in nato nadaljujte kuho v pečici na 180 °C do želene stopnje pečenja.

Opozorilo: Ne dovolj pečeno meso in druga živila uživate na lastno odločitev ter odgovornost.

Steak skica

Vrhunska kvaliteta

Kot strastni mesojedci
prisegamo le na najboljše!

Globus skica

Raznolika ponudba

Lokalni in tuji
preverjeni dobavitelji.

Govedo skica

Lastna zorilnica

Sami zorimo meso
le iz zdrave reje.

Paket skica

Vakuumsko pakiranje

Lastna dostava v hlajenem
vakuumskem pakiranju.