Your Cart

1. slovenska spletna trgovina z vrhunsko ponudbo zorjenih steakov!

Tri-tip steak na način rotesierre (raženj)

Za ta recept potrebujete vrtljiv raženj. Tako to počnejo v Braziliji, ko steak obrezujejo kar sproti med peko. Priporočamo stopnjo medium.

  • 45 Min
  • 4/5
  • 4-5

Navodila

Tako lahko tri-tip steak pečete samo nasoljen z grobo morsko soljo, tako kot to obvlada brazilska kuhinja, kjer ga med pečenjem tudi sproti obrezujejo ter uživajo. Na ražnju lahko pečete tudi mariniran tri-tip steak do želene stopnje pečenja, ki pa naj ne presega stopnje »medium«.

Pečen kos pustite počivati na toplem približno 10 minut. Medtem pripravite mešano zelenjavo z žara in pečen krompir v foliji, ki ga lahko obogatite še s ploščkom zeliščnega masla. Pečen tri-tip steak narežite na tanke prečne rezine in vaš obed je pripravljen.

Opozorilo: Ne dovolj pečeno meso in druga živila uživate na lastno odločitev ter odgovornost.

Steak skica

Vrhunska kvaliteta

Kot strastni mesojedci
prisegamo le na najboljše!

Globus skica

Raznolika ponudba

Lokalni in tuji
preverjeni dobavitelji.

Govedo skica

Lastna zorilnica

Sami zorimo meso
le iz zdrave reje.

Paket skica

Vakuumsko pakiranje

Lastna dostava v hlajenem
vakuumskem pakiranju.