lanino narežite na tanke rezine, in da bo to opravilo lažje, jo ohladite v zamrzovalniku. Hobotnico kuhajte 45–60 minut. Ko je kuhana, jo odcedite in previdno operite.
Naši kuharji svetujejo
Naši kuharski mojstri so pripravili vrhunske recepte, ki so primerni tako za začetnike kot tudi poznavalce.
Z vami delimo nasvete in dolgoletne izkušnje, da se boste peke steakov lotili kot profesionalec.
Pa dober tek!
Hitro iskanje
baby back ribs (3)
BBQ (21)
burger (8)
chimichurri (2)
entrecote (3)
eyeround steak (6)
file mignon (4)
flank steak (3)
flat iron steak (7)
gaucho steak (4)
hanger steak (3)
hren (2)
kaviar (2)
kruh (4)
lardo (4)
losos (6)
mangalica (7)
marinada (2)
matador steak (3)
minute steak (3)
namaz (2)
omaka (3)
pečica (9)
picanha steak (3)
pljučni file (6)
ponev (17)
prašič (6)
rebra (9)
ribeye steak (2)
sendvič (7)
skirt steak (2)
slanina (10)
smoker (4)
sockeye (3)
solatni krožnik (4)
steak (63)
striploin (2)
svinja (2)
t-bone steak (2)
teres mayor steak (2)
tomahawk steak (2)
tri-tip steak (3)
wagyu (7)
čili (2)
žar (29)