Tokrat si gaucho steak pripravite malo drugače, po špansko, začinjenega s papriko in postreženega z modrim sirovim maslom z brendijem.
Flat iron steak na žaru s pestom iz rdeče paprike
Steak pred peko pokapajte z limoninim sokom in premažite z olivnim oljem. Začinite ga s poprom ter soljo in pustite počivati 10 minut.
Flat Iron steak na žaru
Žar pripravimo na srednje visoko temperaturo cca. 200-250°C. Sobno temperirane steake poškropite z malo olivnega olja, dodaje grobo sol in mleti črni poper.
Flank steak na žaru
Iz steaka odrežite »sivo mreno« in maščobo ter ga začinite z grobo morsko soljo in mešanico zdrobljenih poprov.
Eyeround steak v ponvi ali na žaru
Preprost recept za pripravo Eyeround steaka na žaru, s katerim boste cenovno ugoden steak spremenili v pravo poslastico bogatih okusov.
Club steak na žaru
Zorjen club steak pečen na žaru. Za bogatejšo okus lahko na steak ki počiva dodate košček zeliščnega masla.
Kratka goveja rebra na žaru po azijsko (Beef Short Ribs)
Korejci so mojstri priprave kratkih govejih reber, sledi jim vsa Azija. Zato ne bo nič narobe, če jim sledimo tudi mi.
Kratka goveja rebra na žaru (Beef Short Ribs)
Izjemno hiter način priprave govejih reber na žaru. Potrebujete samo tanke rezine govejih reber, grobo sol, poper ter žar.
Predpripravljena svinjska rebra na način toplega dimljenja in žara
Priprava svinjskih rebrc, ki so že predhodno začinjena in predpečena. Hitro, preprosto pa vendar izjemno okusno!