Shopping Cart

1. slovenska spletna trgovina z vrhunsko ponudbo zorjenih steakov!

Teres Mayor steak na žaru

Žar nujno segrejte na visoko temperaturo. Obe strani steaka pa še dodatno posipajte s grobo morsko soljo in popečenim črnim poprom.

T-bone steak na žaru

Na vročem žaru steak pecite skladno z želeno končno stopnjo pečenja. Predlagamo stopnjo pečenja rare, medium rare oz. največ medium.

Ribeye steak na žaru

Steak je najbolje speči na klasičnem žaru na sadna drva ali bukovo oglje, ne z briketi. Ribeye steak je po svoji sestavi že dobro maščobno marmoriran.

Porterhouse steak na žaru

Pred peko je treba poleg žara pravilno pripraviti tudi steak. Obvezno ga sobno temperirajte najmanj eno uro, ga osušite in rahlo premažite z olivnim oljem.

Pljučni file na žaru

Pomembno je, da v kosu fileja, ki ga pečete na žaru po klasični metodi, ohranite notranjo sočnost mesa. Priporočamo 200 – 250 g na osebo.

Picanha steak na žaru

Ta mesna nirvana se zgodi na stopnji pečenja medium rare in medium, ko se rezina steaka po prečnem odrezu “zasolzi” s kapljicami lastnega rdečega soka.

Picanha steak na namiznem žaru

Privoščite si to kraljevsko razkošje, sami, z družino ali prijatelji. Priskrbite si mali namizni žar na žerjavico iz lesnega oglja ali sadnih drv.

Ned Kelly steak na žaru

Ned Kelly steak je tako okusen, da ne potrebuje ničesar drugega kot vroč žar in dobro grobo morsko sol.

Matador steak z omako cafe de Paris

Preden začnete peči na žaru, poskrbite, da je rešetka čista, da izžareva žerjavica močno toploto ter da je bil steak vsaj eno uro ali več sobno temperiran.

Steak skica

Vrhunska kvaliteta

Kot strastni mesojedci
prisegamo le na najboljše!

Globus skica

Raznolika ponudba

Lokalni in tuji
preverjeni dobavitelji.

Govedo skica

Lastna zorilnica

Sami zorimo meso
le iz zdrave reje.

Paket skica

Vakuumsko pakiranje

Lastna dostava v hlajenem
vakuumskem pakiranju.